POUM ANY 2009, ANY DE LA PASSIÓ

A aquestes dates ja tothom està convenientment assabentat del que va passar a la presentació del POUM a l’Auditori Municipal de Calafell. Nomès cal mirar els blocs dedicats com aquest de Segur de Calafell.

 

No cal remarcar que quan es passa de les paraules als cops, hi ha quelcom que ha fallat, les raons fugen quan hi han pals, i si has tigunt alguna vegada la raó te la has tret tu mateix, oi Sr. Alcalde?.

 

Jo com Vocal d’Urbanisme de l’AVSU vaig estar a les presentacions que es van fer a Calafell i a Segur, i vaig preguntar expresament al Alcalde, que si comportava aquest POUM que es presentava, expropiacions pels veïns del municipi, i si l’import d’aquestes obres anirien a càrrec dels mateixos, i hem va contestar que no hi havien previstes expropiacions, que si que es donarien però que serien les mínimes i que tot aixó aniría carregat al pressupost.

 

Cap persona va pendre nota d’aquestes contestacions, però jo sabia que sempre en aquestes reorganitzacions de territori, hi han expropiacions i moviments de carrers, i que per desgràcia sempre el ciutadà resulta afectat, com aixó ha sigut, a la llum del publicat del POUM.

 

No dic que les persones que van anar amb ganes d’esbroncar al Alcalde a l’Auditori no tinguin raó, però els han perdut les formes, igualment que les formes han perdut al Alcalde que tambè s`ha tret la raó amb els cops donats als ciutadans pel seus goriles.

 

Pero els recomano, perque no siguin una massa dirigida per ningú, que s’informin bé, directament, i no pel que digui aquesta o aquesta altra persona, i que sobretot, abans d’actuar, es pensi tot mol bé.

 

La nostra força no està en cridar més que ningú, ni en barallarnos més que ningú, ni fer la matança del porc: estem en fase d’alegacions, ompliu un per un una alegació i empapeleu l’Ajuntament amb totes, que tinguin treball i que sapiguen que tenim la raó, i si és necesari, contracteu a un advocat i aneu als Tribunals de Justicia per impugnar el POUM, arribant a on sigui, però mai la força bruta pot ser la nostra ensenya.

 

El POUM ens afecta a tots, no a una part del municipi o a una altra, A TOTS.  Les mentides ens les han dit a tots, i aquest enreneu de carrerons i de joc d’escac del POUM es problema de tots, PERQUE TOTS PAGAREM AMB ELS NOSTRES DINERS AQUEST POUM-SANCHEZ.

 

I ja no parlo de que, en epoca de crisi, aquest home afectat per les magnes obres que dignifiquin el seu nom pels secles dels secles, NO ES MOMENT DE POUMS DE PINS DE RES, es moment de ajudar als ciutadans, reduir o congelar els impostos, donar treball a la gent, i passar tranquilament el temps fins que arribin temps més favorables i de vaques més magres que aquestes.

 

SENYS CALAFELLECS, SENY I RAONS, NO PUNYS I RAONS!

Deja un comentario